Forside

Thorkild Borup-Jensen døde den 30. september 2013, 76 år gammel. Familien har besluttet at lade hjemmesiden stå, sådan som Thorkild efterlod den.

 

                           

Kontakt: borupv@leur.dk

Evt. henvendelse kan ske til Karen-Lise Valeur på borupv@leur.dk


Klik ind på et eller flere af de forskellige links, hvis du får lyst til at læse noget om min produktion. Den kan du låne på et bibliotek, der også fremskaffer de nævnte artikler til dig. De ældre sager kan du skaffe til dig selv over nettet: Antikvariatnet.dk. Der er links til forlag, hvor bøgerne stadig er i handelen.

Om mig selv

Jeg er cand. mag. i dansk og tysk. Det blev jeg som 26-årig i 1963. Jeg blev straks ansat på N. Zahles Seminarium, hvorfra jeg i slutningen af 1960´erne kom til Danmarks Lærerhøjskole (nu DPU). Her havde jeg som underviser og forsker at gøre med lærernes efter- og videreuddannelse i dansk. En spændende formidlingsopgave, både fagligt og pædagogisk. I 1997 tog jeg min afsked fra DLH, bl.a. fordi jeg gerne ville have tid til at koncentrere mig på egen hånd om nogle større faglige opgaver. De afspejler sig  i de emner, du kan klikke dig ind på.

Nu er det så uaktuelt at jeg kalder mig "lektor" eller "docent", snarere er jeg "forfatter" og "foredragsholder". Dog, skidt med rollerne. Det er emnerne, der tæller.

- Thorkild Borup-Jensen